Helukabel založil dceřinou společnost v Irsku

Nová pobočka zajišťuje komplexnější služby a kratší dodací lhůty pro odběratele v Irsku.

Skupina HELUKABEL stále roste: Specialista na elektrickou spojovací techniku zakládá v Irsku novou pobočku.

MARKETINGDalší růst skupiny HELUKABEL: Na začátku roku založil výrobce a dodavatel elektrické spojovací techniky dceřinou společnost v Irsku. Díky této nové kanceláři a logistické lokalitě, která bude brzy uvedena do provozu v hlavním městě Dublinu, bude společnost schopna dodávat svým zákazníkům po celé zemi kabely, vodiče a příslušenství ještě rychleji a spolehlivěji.

Skupina HELUKABEL je nyní zastoupena ve 39 zemích po celém světě. „Naším cílem je založit světově uznávanou značku HELUKABEL v Irsku a trvale rozšířit naši pozici na tomto vzrušujícím trhu,“ říká Geoff Byrne, generální ředitel nové dceřiné společnosti. "Stále zde vidíme velký potenciál v mnoha průmyslových odvětvích a zejména v obnovitelných energiích, jsme nadšeni, že můžeme na irský trh přivést kvalitního výrobce." Kabely a vodiče pro větrnou energii a fotovoltaické systémy jsou již mnoho let silnou stránkou společnosti.

„Naši zákazníci zde v zemi se mohou v budoucnu těšit na ještě komplexnější služby a také kratší reakční doby a termíny dodání,“ dodává Geoff. Zejména pokud jde o speciální požadavky nebo zákaznická řešení, místní přítomnost je rozhodující výhodou. HELUKABEL Ireland je již druhou letošní expanzí skupiny: je to teprve několik týdnů od založení dosud poslední dceřiné společnosti v Maroku.

zpět