HELUKABEL otevírá novou pobočku v Maroku

Pobočka v nové lokalitě umožňuje větší blízkost zákazníkům v rámci růstu trhu

Skupina HELUKABEL posiluje svou přítomnost na africkém kontinentu novou pobočkou v Maroku.

Skupina HELUKABEL posiluje svou přítomnost na africkém kontinentu: v únoru otevřel specialista na elektrickou spojovací techniku pobočku v Maroku. Nová lokalita v metropoli Casablanca od nynějška umožňuje společnosti být ve větší blízkosti zákazníkům v rámci dynamicky rostoucího trhu.

Podporu pro pobočku HELUKABEL Maroko poskytnou kolegové z Portugalska, kteří v severoafrické zemi působí od roku 2017. „V Maroku jsme pozorovali stabilní ekonomický růst, zejména v posledních dvou letech,“ říká Eduardo Soares, výkonný ředitel z HELUKABEL Portugal. "Obzvláště perspektivní jsou sektory strojírenství a obnovitelných zdrojů energie. Proto jsme se tam rozhodli dále rozšířit naše aktivity založením vlastního sídla."

Aplikace v těchto odvětvích jsou stále náročnější, vysvětluje odborník HELUKABEL – a s tím roste i poptávka po komplexních nebo přizpůsobených řešeních spojovací techniky. „Naše nová pobočka nám pomůže prohloubit naše porozumění specifickým potřebám našich zdejších zákazníků, abychom mohli poskytovat cílenou podporu a nabízet flexibilitu,“ dodává Soares. HELUKABEL Maroko je druhou pobočkou německé společnosti na africkém kontinentu. HELUKABEL působí v Jižní Africe od roku 2010. Celkem má nyní skupina 60 poboček ve 38 zemích a zaměstnává přibližně 2 200 lidí.

zpět