Spojovací technika pro železniční dopravu

Na Rail Business days v Ostravě bude společnost HELUKABEL prezentovat své rozsáhlé produktové portfolio pro železniční dopravu. Specialista na elektrickou spojovací techniku nabízí kabely, vodiče a příslušenství pro vybavení a údržbu kolejových vozidel i pro infrastrukturu, kterou potřebují.

Rail Business days 2023

V Trojhalí Karolina se návštěvníci mohou seznámit s naší širokou nabídkou železničních kabelů. Jako prodejní partner švýcarského výrobce HUBER+SUHNER nabízí HELUKABEL svým zákazníkům kompletní řadu kabelů RADOX. Díky izolačním materiálům zesítěným elektronovým paprskem jsou tyto kabely mechanicky extrémně odolné, teplotně odolné a zůstávají stabilní i v případě zkratu. Speciální izolační materiály navíc umožňují zmenšit tloušťku stěny, a tím pomáhají šetřit prostor a hmotnost. Železniční kabely RADOX jsou vhodné pro kolejová vozidla, jako jsou regionální a vysokorychlostní vlaky, metro, tramvaje a lokomotivy.

HELUKABEL dodává také kvalitní řešení elektrického připojení pro železniční infrastrukturu – jedná se o silové kabely pro napájení kolejí a pantografů, řídicí kabely pro signalizační techniku ​​a datové a optické kabely pro přenos informací. Spolehlivé dodávky umožňuje široké produktové portfolio společnosti HELUKABEL a její nejmodernější logistický koncept. Kromě toho může HELUKABEL díky vlastnímu produktovému designu a výrobním schopnostem poskytnout zákaznická řešení pro speciální požadavky.

Navštivte nás ve dnech 05. – 07. června na stánku A22 v Trojhalí Karolina v Ostravě.

zpět