Správná kabelová řešení pro Single Pair Ethernet

V rámci SPE Pioneer Summit nabízí HELUKABEL hloubkový náhled do technologie Single Pair Ethernet.

Advertisement for the Digital Coffee Break of SPE

V rámci SPE Pioneer Summit nabízí HELUKABEL hloubkový náhled do technologie Single Pair Ethernet.

Single Pair Ethernet je vnímán jako technologie budoucnosti v průmyslové komunikaci – díky přenosu dat gigabitovou rychlostí a současnému napájení pouze jedním párem vodičů. Jde o chytré, flexibilní, prostorově a nákladově úsporné řešení, které umožňuje komunikaci v reálném čase na vysoké úrovni.

Jako prémiový člen SPE Industrial Partner Network a člen pracovní skupiny „Technologie“ HELUKABEL významně přispívá k rozvoji této technologie. Asociace se považuje za informační a výměnnou platformu a nabízí mimo jiné s „SPE Pioneer Summit“ sérii informativních webinářů, které do hloubky zkoumají různé aspekty tématu Single Pair Ethernet.

V rámci této série vás HELUKABEL zve na digitální coffee break. Horst Messerer, produktový manažer pro datovou, síťovou a sběrnicovou technologii, ve své prezentaci vysvětluje, co je důležité, pokud jde o kabeláž pro SPE. Webinář nabízí vhled do budoucích tříd kabeláže, průřezů a materiálů pláště průmyslové kabeláže - jak pro čistě datové kabely, tak pro hybridní kabely. Dozvíte se také, jaké konektory jsou k dispozici pro různá řešení.

Webinář je v angličně kdykoli zdarma přístupný zde.

zpět