Zaměřeno na kompletní řešení pro automatizační techniku

HELUKABEL získává společnost Sangel Systemtechnik

Vlevo: budova společnosti Sangel, vpravo: kabelové svazky

Na konci března 2022 získal HELUKABEL Sangel Systemtechnik GmbH.

Nový přírůstek do skupiny HELUKABEL: na konci března 2022 jsme získali Sangel Systemtechnik GmbH. Společnost, která má sídlo v německém Bielefeldu a další pobočku v bulharském Plovdivu, je nejnovějším členem naší korporátní skupiny.

Od svého založení v roce 1996 se Sangel Systemtechnik stala jedním z předních výrobců vysoce kvalitních, průmyslových kabelových svazků a kompletních systémových sestav pro strojírenství a výrobu zařízení. Společnost již řadu let úzce spolupracuje se společností HELUKABEL. „Těšíme se na další prohlubování našeho partnerství a doufáme, že prostřednictvím výsledné spolupráce splníme stále se zvyšující požadavky našich zákazníků,“ vysvětluje generální ředitel Frank Sangel, který spolu se zbytkem manažerského týmu zůstane na palubě.

Pro HELUKABEL je akvizice Sangel smysluplná pro produktové portfolio a je dalším krokem k tomu, aby se společnost stala systémovým poskytovatelem. Naším cílem je dále rozšiřovat naši nabídku komplexních řešení zejména pro pohonnou a automatizační techniku ​​– také ve spolupráci s našimi dceřinými společnostmi Robotec Systems a EKD Systems. Nové partnerství nám navíc umožňuje rozšířit naše mezinárodní aktivity v oblasti montáže kabelů – z Evropy do Asie a Severní Ameriky.

Kabelový svazek
Sangel Systemtechnik je předním výrobcem průmyslových kabelových svazků a kompletních systémových sestav pro stavbu strojů a zařízení.

Srdečně vítáme našich nových 220 kolegů ze Sangel Systemtechnik do rodiny HELUKABEL! Více informací o našem nejnovějším členu skupiny najdete na www.sangel.com.

zpět