Školení, výzkum, testování

Two men next to a robot lean on a cable drum

HELUKABEL poskytuje zdarma napájecí a datové kabely pro tréninkovou buňku v McCalla, Alabama (USA). (© HELUKABEL USA / Matt Badour)

EBZ Group poskytuje inženýrské služby pro výrobní systémy po celém světě. Tréninková buňka v McCalla v Alabamě je místo, kam EBZ elektrikáři a montéři potrubí přicházejí na interní školení o PLC a robotech, a kde EBZ zkoumá a vyvíjí lepší procesy. EBZ Group poskytuje inženýrské služby pro výrobní systémy po celém světě. Tréninková buňka v McCalla v Alabamě je místo, kam EBZ elektrikáři a montéři potrubí přicházejí na interní školení o PLC a robotech, a kde EBZ zkoumá a vyvíjí lepší procesy.

HELUKABEL daroval veškeré napájecí a datové kabely používané v rámci Tréninkové buňky. „Naše nové školicí zařízení bylo pro naše koncové uživatele velmi přínosné, protože si mohli vybrat produkty, které budou používat, ještě před tím, než bude cokoli skutečně instalováno,“ řekl Bill Hunter, EBZ Electrical Superintendant. Například výrobci automobilů testují několik produktů v buňce, než se rozhodnou, který systém by pro ně bylo nejúčinnější k implementaci. Dalším bonusem Training Cell je, že umožňuje místním středním školám s technickými programy, aby umožnily svým studentům, aby si to, co se naučili ve třídě, aplikovali v reálném pracovním prostředí. „Poté, co tito studenti získali nějaké zkušenosti s automatizací, těšíme se, že některé z nich přijmeme jako stážisty do týmu EBZ,“ řekl Hunter. „To je neocenitelné pro tyto děti, které nemusí mít prostředky na to, aby odešly na vysokou školu; stáž u nás může být jejich prvním krokem do zaměstnání.“

zpět