Využití sluneční energie

Jako partner fotovoltaického průmyslu nabízí HELUKABEL komplexní řadu produktů a řešení.

HELUKABEL nabízí výrobcům, montážním firmám a provozovatelům fotovoltaických systémů ucelenou řadu produktů a řešení.

Poptávka po obnovitelné energii celosvětově rychle roste a solární energie je spolu s větrem a vodou jedním z nejdůležitějších zdrojů. K jejich využití se fotovoltaické systémy používají pro domácnosti, průmyslové haly, kancelářské budovy, farmy a plovoucí systémy. Podmínky prostředí se velmi liší; fotovoltaické systémy jsou však vždy vystaveny povětrnostním vlivům, vlhkosti, UV záření a silně kolísajícím teplotám.

Spolehlivá a odolná kabeláž jednotlivých solárních modulů mezi sebou a kabeláž ke střídačům a akumulačním systémům je zásadní pro efektivní provoz těchto systémů. Zde jsou potřeba kabely, které spolehlivě odolávají všem vnějším vlivům. To je totiž jediný způsob, jak dostat vyrobenou energii tam, kde je potřeba.

Jako dlouholetý partner fotovoltaického průmyslu dodává HELUKABEL ideální kabely a vodiče a také správné příslušenství pro každou aplikaci. Nabízíme širokou škálu produktů, od stejnosměrných stringových kabelů pro připojení solárních panelů přes zemnící a vysokonapěťové kabely pro připojení a napájení do sítě až po optické a datové kabely pro sítě a komunikaci. Kromě toho nabízíme integrované systémy pro správu kabelů včetně konektorů, zástrček, hadic, ucpávek, krytů a nástrojů a také předem sestavené kabely.

Náš rozsáhlý sortiment pro solární průmysl jsme pro vás shrnuli v našem novém letáku HELUKABEL SOLAR POWER. Podívejte se a zjistěte, jak my ve společnosti HELUKABEL podporujeme výrobce, instalátory a provozovatele fotovoltaických systémů a systémů pro skladování energie po celém světě při výrobě čisté, udržitelné a obnovitelné energie!

Prohlédněte si brožuru HELUKABEL SOLAR POWER.

zpět