Vysoce kvalitní připojení pro fotovoltaické projekty

Nizozemský specialista na solární energii PVO International podporuje zákazníky v celé Evropě při pořizování všech komponentů pro stavbu fotovoltaických systémů – včetně kabelů, které jsou přednostně nakupovány od HELUKABELU. Vysoká kvalita, dostupnost, krátké dodací lhůty a vynikající servis vyznačující se flexibilitou činí ze společnosti HELUKABEL oblíbeného dodavatele.

solární kabel

Nizozemský specialista na solární energii PVO International se spoléhá na kabely a vodiče od HELUKABELU. (Zdroj: PVO International)

Přechod na obnovitelné zdroje energie je jedním z nejdůležitějších úkolů v boji proti změně klimatu a solární energie je jednou z klíčových technologií. K tomu se zavázala i společnost PVO International: Společnost se sídlem v nizozemském Rosmalenu je jedním z předních evropských dodavatelů solárních modulů, měničů, baterií, kabelů a montážního materiálu. PVO organizuje pro své soukromé i komerční zákazníky celý proces nákupu, od nákupu přes logistiku až po dodávku související s projektem. Tohoto specialistu charakterizují mnohaleté zkušenosti, hluboká znalost trhu a rozsáhlá síť dodavatelů.

Kvalita a dostupnost jsou pro zákazníky rozhodující

„Je pro nás obzvláště důležité, aby všechny produkty, které nabízíme, splňovaly vysoké standardy kvality,“ popisuje Jan-Willem Jansen, provozní nákupčí ve společnosti PVO International. "Takto pomáháme našim zákazníkům zajistit dlouhodobou funkčnost jejich fotovoltaických systémů." Společnost PVO jako distributor neinstaluje systémy sama. "Nicméně zajišťujeme, že všechny komponenty, které dodáváme, lze snadno instalovat, abychom minimalizovali úsilí vyžadované na straně zákazníka." Instalatéři a uživatelé navíc zdůrazňují důležitost dostupnosti – a samozřejmě atraktivní ceny.

„S našimi dodavateli jsme neustále v úzkém kontaktu, abychom pro naše zákazníky dostali správný materiál za nejlepších podmínek,“ vysvětluje Jansen. "Spoléháme na dlouhodobé partnery, kteří splňují naše vysoké standardy." Pokud jde o kabely potřebné pro zapojení solárních systémů, PVO počítá s kabely HELUKABEL: specialista na elektrickou spojovací techniku ​​dodává firmě mimo jiné stejnosměrné kabely typu SOLARFLEX-X DC, které se používají jako spojení mezi jednotlivými solárními moduly a pro připojení měničů. Dodávány jsou ale také různé kabely pro střídavý proud, zemnící kabely a datové linky.

sídlo společnosti PVO
PVO International podporuje zákazníky v celé Evropě při nákupu všech komponentů pro výstavbu fotovoltaických systémů. (Zdroj: PVO International)

Úspěšná spolupráce od roku 2017

„Se společností HELUKABEL spolupracujeme od roku 2017,“ vzpomíná Jan-Willem Jansen. "Obzvláště oceňujeme jasnou a včasnou komunikaci mezi našimi společnostmi, která pramení z našeho dlouhodobého vztahu spolupráce." Jansen také vyzdvihuje krátké dodací lhůty, které HELUKABEL zajišťuje díky své mezinárodní a nejmodernější logistické síti. "A co víc, kvalita je u HELUKABELU vždy vysoká: pokud například potřebujeme kabely, které jsou certifikovány podle nařízení o stavebních výrobcích (CPR) pro konkrétní zemi, můžeme je bez problémů získat." Rozsáhlé testy, které HELUKABEL provádí ve vlastní zkušební laboratoři, jsou klíčem k tomu, aby kabely v praxi spolehlivě odolávaly zatížení.

Další důležitou výhodou společnosti HELUKABEL je kompetentní a flexibilní servis odborníka na spojovací techniku. „Víme, že nám vždy pomůže, i s objednávkami na poslední chvíli a speciálními požadavky,“ zdůrazňuje Jansen. "Naši zákazníci jsou s produkty HELUKABEL plně spokojeni - a když jsou oni, jsme i my."

Jan-Willem Jansen
Jan-Willem Jansen, provozní nákupčí ve společnosti PVO International (Zdroj: PVO International)

Více o PVO International se dozvíte zde: www.pvo-int.com

zpět