FIVENORM – Jeden kabel, pět standardů, více barevných možností

HELUKABEL dodává jednožilové kabely v praktických 100metrových kartonových krabicích pro exportně orientovanou konstrukci strojů.

Fivenorm Cable in a box

Výrobci zařízení a strojů, kteří vyvážejí své produkty do zahraničí, jsou s touto výzvou obeznámeni: každý cílový trh má své vlastní normy a předpisy, kterým musí odpovídat všechny instalované komponenty. Občas to vede k potřebě zvýšení úrovně zásob, protože mnoho dodávaných dílů je certifikováno vždy pouze podle jedné normy. Stroj, který se prodává na evropském trhu i na americkém a asijském trhu, může vyžadovat tři verze jednoho stejného dílu.

Pro kabeláž nabízí HELUKABEL jednoduché a cenově výhodné řešení s jednožilovými kabely FIVENORM. Měděné kabely izolované PVC jsou certifikovány podle všech běžných schválení, jako jsou VDE, CSA, EAC, UL a MTW. To znamená, že jsou celosvětově použitelné a zejména díky seznamu MTW (Machine Tool Wiring) jsou vhodné pro celý strojírenský sektor. Exportně orientované společnosti proto těží z efektivnějšího skladového hospodářství a zjednodušeného seznamu dílů.

Jednožilové kabely FIVENORM, vyrobené v Německu podle nejvyšších standardů kvality, jsou k dispozici v několika barevných variantách. Menší průměry žil mezi 0,5 a 6 mm² dodává HELUKABEL nejen ve formě kabelových bubnů, ale také v praktických 100metrových kartonových krabicích. To usnadňuje manipulaci s menším množstvím a následně zjednodušuje kabeláž stroje. S jednožilovými kabely FIVENORM uživatelé těží ze zvýšené maximální teploty vodiče o 90 °C a také z rozšířeného rozsahu napětí až 1 000 voltů AC nebo 1 250 voltů DC.

Přečtěte si více o našich jednožilových kabelech FIVENORM zde:

FIVENORM H05V2-K / 05V2-K

FIVENORM H07V2-K / 07V2-K