Elektromobilita: Tvoříme technologii budoucnosti

Katalog e-mobility: HELUKABEL je dodavatel kabelů, vodičů a příslušenství pro nabíjecí systémy a jejich infrastrukturu z jediného zdroje

Kresba Emobility

Elektromobilita je budoucnost a my ji utváříme v souladu s heslem „Dobijme svět“. V našem katalogu E-mobility představujeme širokou škálu produktů pro všechny aplikace v oblasti nabíjecí techniky: Na jedné straně nabízíme našim zákazníkům robustní a vysoce spolehlivé nabíjecí kabely, jako jsou různé verze HELUPOWER® CHARGE pro AC a DC nabíjecí stanice. Pomocí našeho konfigurátoru nabíjecích kabelů mohou naši zákazníci najít správný kabel pro svou aplikaci v závislosti na typu zástrčky, požadavku na kapacitu nebo režimu nabíjení. Za druhé, vnímáme se jako dodavatel komplexních řešení v oblasti moderních nabíjecích technologií a stojíme po vaší straně nejen našimi produkty, ale také našimi odbornými znalostmi.

Jsme rádi, že vás můžeme podpořit při kombinování správných kabelových řešení například pro:

  • systémy nabíjení depa pro vozový park autobusů a nákladních automobilů
  • pro napájení pantografů na hladině nízkého napětí
  • indukční nabíjecí metody v oblasti trajektů, lodí nebo průmyslových vozíků

Zde nejen využíváme naši širokou produktovou řadu kabelů, vodičů a příslušenství, které jsou k dispozici skladem, ale také vyvíjíme hybridní kabely pro každou aplikaci, bez ohledu na to, jak individuální může být.

Prohlédněte si nebo stáhněte katalog E-Mobility:

otevřené katalogy

Máte dotazy k našim produktům? Neváhejte nás kontaktovat

prodej@helukabel.cz

+420 312 672 620

+420 312 672 622

zpět